صدای رسای« آزادی قدس » از چهار سوی جهان به گوش می‌رسد

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگا علوم پزشکی مشهد در بیانیه ای، جامعه فرهیخته دانشگاهی را برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

به گزارش وب دا، در این بیانیه آمده است، حکایت قدس و مردمان سرزمینش، حکایت غمگنانه‌ی جهان اسلام و تمام آزادی خواهان جهان است.

مردمان این قطعه از جهان اسلام از خانه و کاشانه‌شان مظلومانه رانده شده و سرزمین سبزشان به تلی از خاکستر تبدیل شده، درختان سرافراز و ایستاده زیتونشان قد خم کرده، پیران، جوانان، زنان، مردان و کودکان مظلومش با فقر و درد و بی‌خانمانی و غربت دست و پنجه نرم می‌کنند.

اما با وجود همه ظلم‌ها و ستم‌های روا داشته شده به قدس و ساکنان مظلومش، صدای رسای« آزادی قدس » از چهار سوی جهان به گوش می‌رسد.

تصمیم احیاکننده رهبرکبیر جمهوری اسلامی ایران در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک و پر فضیلت رمضان به عنوان «روز جهانی قدس » مصداق بارز کلام وحی است که می‌فرماید: اگر در راه دین از شما یاری طلبیدند بر شما واجب است که آنها را یاری کنید. (انفال/ 72) و عمل به وصیت نامه حضرت امیرالمومنین (ع) در بستر شهادت است که فرمود: پیوسته یاور مظلوم و دشمن ظالم باشید.(نامه 47 نهج البلاغه)

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی همراه با جامعه‌ی فرهیخته‌ی دانشگاهی، در تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهدا، امام شهدا (ره) و در تبعیت از فرامین رهبر فرزانه انقلاب، همگام با ملت غیور و آزادیخواه ایران در راهپیمایی روز قدس حضور یافته و آزادی قبله اول مسلمانان از سیطره‌ی اشغالگران صهیونیست را فریاد خواهند زد.