نام نویسی در اردوهای جهادی دانشگاهیان

اردوهای جهادی دانشگاهیان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همت معاونت فرهنگی، دانشجویی این وزارت خانه و با مشارکت معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی در تابستان امسال برگزار می شود.

به گزارش وب دا، اردوهای جهادی با هدف افزایش روحیه خودباوری و کار جهادی و تلاش در مسیر بهبود وضعیت عمرانی، آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی مناطق محروم، همسو کردن و هم‌افزایی ظرفیت نهادهای اجرایی کشور به منظور افزایش بازدهی فعالیت‌های جهادی در شرایط اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شوند.

در این دوره از اردوها که ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است، متقاضیان می‌توانند تا ۱۵ تیرماه سال جاری به پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت به نشانیhttp://farhangi.behdasht.gov.ir  مراجعه  و در قسمت «فرم ثبت‌نام اردوهای جهادی» این وب‌سایت نام نویسی کنند.

زمینه‌های بهداشتی و درمانی، علمی وآموزشی، فرهنگی، عمرانی و کشاورزی و دامپزشکی از جمله فعالیت‌های جهادگران دانشگاهی در مناطق محروم سراسر کشور خواهد بود.

دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در صورت هرگونه سؤال می‌توانند به معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه مراجعه کنند.