برگزاری نشست هم اندیشی اعضای هیات رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نشست هم اندیشی اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست با حضور دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، معاونین و جمعی از مدیران دانشگاه در تالار ابن سینا دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم به ارائه گزارشی از پیشرفت برنامه تحول نظام آموزش در دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: بر اساس این برنامه 5 ماموریت ویژه شامل توسعه دندانپزشکي و علوم مرتبط،‌توسعه دانش هنر و سلامت، توسعه دانش علوم اعصاب، توسعه علوم تغذيه و توسعه دانش طب تسکيني بر عهده منطقه 9 نهاده شده است.

دکتر محمد رضا دارابی با اشاره به اینکه کارگروههای تخصصی برای تحقق اهداف هر یک از ماموریتهای محوله و با رویکرد برنامه ریزی برای کل کشور، در منطقه 9 کشور تشکیل شده است خاطر نشان کرد:  همکاري در تدوين، بازنگري و توسعه کوريکورلوم هاي آموزشي مرتبط، گسترش زير ساختهاي لازم براي تربيت سرمايه انساني مورد نياز منطقه و کشور، تلاش جهت تامين اعضاي هيات علمي و نيروهاي متخصص و شناسايي و جلب همکاري ساير مراکز و دانشگاههاي علوم پزشکي کشور از جمله اقداماتي است که در اين راستا پیگیری می شود.

وی با اشاره به اینکه به روز رسانی تجهیزات نوین پزشکی نقش موثری در توسعه آموزش دارد و اگر دانشجو و اعضای هیات علمی با تجهیزات روز در ارتباط نباشند نمی توانند مطالب علمی روز را به مرحله عمل برسانند خاطر نشان کرد: یکی از بسته های برنامه تحول نظام سلامت، به روز رسانی تجهیزات پزشکی است که  امیدواریم به آن نیز پرداخته شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اخلاق حرفه ای را لازمه فعالیتهای حرفه پزشکی عنوان کرد و خاطر نشان کرد: پزشکان باید با نصب العین قرار دادن اخلاق حرفه ای در زمان مواجه با بیمار، تمامی مسائل شخصی خود را کنار گذاشته و تنها به فکر مداوا و خدمات رسانی به بیمار باشند.

دکتر دارابی با اشاره به سند اسلامی شدن دانشگاهها خاطر نشان کرد: بر اساس این سند باید در زمینه های مختلف آموزش، پژوهش، درمانی و مدیریت اخلاق حرفه ای برنامه ریزی و پیاده شود.

وی با بیان اینکه از سال گذشته وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مسئولیت برگزاری برخی از آزمون ها همچون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، صلاحیت بالینی و آزمون مصاحبه پذیرش دانشجویان phd را بر عهده دانشگاهها نهاده است، گفت: تقویت علمی و امنیتی سوالات و پایش مستمر آن از جمله اقداماتی است که باید در دانشگاه ها پیگیری شود و بر این اساس با حمایت رییس دانشگاه قرار است دو مرکز طراحی سوالات و امتحانات بالینی در دانشگاه ایجاد شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این دانشگاه دارای نه هزار و 200 دانشجو و 825 عضو هیات علمی است و بر این اساس نسبت استاد به دانشجو یک به ده است خاطر نشان کرد: با این وجود توزیع اعضای هیات علمی در دانشکده ها متناسب نیست و برخی از دانشکده ها از جمله پرستاری مامایی، بهداشت و پیراپزشکی با کمبود عضو هیات علمی مواجه هستند.

دکتر دارابی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی با کسب مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و از طریق فراخوان، رفع  مشکل کمبود اعضای هیات علمی در این دانشکده ها پیگیری می شود.