بهره برداری از پروژه بلوک زایمان بیمارستان ولیعصر بردسکن تا پایان تیر ماه

پروژه توسعه و بهسازی بلوک زایمانی بردسکن به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حال ساخت است.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، با اشاره به اینکه این طرح در قالب برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان ولیعصر(عج) بردسکن در حال اجراست اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی قرار است این طرح تا پایان تیر ماه به بهره برداری برسد.

دکتر محمد حسین بحرینی خاطرنشان کرد: این زایشگاه با 230متر بهسازی و 70 متر نوسازی با هدف ارتقای کیفیت خدمات دهی و افزایش سطح سلامت در حال ساخت است.

وی افزود: توسعه و بهسازي بلوک زایمانی بردسکن زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت و ارتقاء خدمات در دستور کار قرار گرفته و امید است نیازهای مردم این شهرستان تا حد زیادی در حوزه سلامت مرتفع گردد.