ابلاغ دستورالعمل طرح امداد تابستانه اورژانس 115 قطب شمال شرق کشور

دستورالعمل طرح امداد تابستانه اورژانس 115، به دانشگاهها، دانشکده های استان های خراسان و شبکه های بهداشتی درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابلاغ شد.

به گزارش وب دا،  قرار است طرح امداد تابستانه اورژانس 115 با همکاري دانشگاهها و دانشکده هاي علوم پزشکي استان خراسان بزرگ و شبکه های بهداشتی درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پانزدهم تیر ماه اجرا شود.

به گزارش وب دا، مدير حوادث و فوريتهاي پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: اين طرح تا سوم مهر ماه  با همکاري دانشگاهها و دانشکده هاي علوم پزشکي خراسان شمالی، خراسان جنوبی، مشهد، گناباد، سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور، تربت جام، اسفراین،  در محورهاي درون و برون شهري اجرا مي شود.

دکتر رضا وفايي نژاد افزود: در اين طرح  تمامی پایگاه های اورژانس 115 در محورهاي برون شهري و داخل شهر  به مسافران تابستاني و زائران بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) خدمات ارائه مي دهند.

وي آماده باش تمامي پايگاههاي فعال شهري و جاده اي اورژانس 115 در کل استان، استقرار آمبولانس تمامي پايگاههاي جاده اي در مکان مناسب تا حد امکان در مجاورت حاشيه جاده، آماده باش اورژانس 115 و بيمارستانها و اطاقهاي عمل و تامين کادر پزشکي و پرستاري و تجهيزات و ملزومات مورد نياز و پيش بيني آمبولانس هاي يدک به منظور پشتيباني آمبولانس هاي فعال از جمله اقداماتي است که در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر وفايي نژاد با اشاره به ابلاغ دستورالعمل طرح امداد تابستانی به دانشگاهها و دانشکده ها ي علوم پزشکی و شبکه بهداشتی درمانی استان افزود: در این طرح ضمن هماهنگی و تعامل کامل با پلیس و سایر ارگان های امداد رسان،گزارش حوادث ویژه توسط کلیه دانشگاه ها و دانشکده های قطب، شهرستان های تابعه دانشگاه و مرکز ارتباطات اورژانس مشهد باید به اتاق هدایت عملیات بحران قطب شمال شرق ارسال شود.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل تمامی مراکز قطب و شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بایستی گزارش نهایی عملکرد اقدامات صورت گرفته در خصوص طرح امداد تابستانی و آمار حوادث و سوانح با تعداد مصدوم بیشتر از 4 نفر و یا فوتی بیش از دو نفر را به EOC قطب شمال شرق به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   ارسال کنند.