جوان مرگ مغزی به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی هفت بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در پانصدو هشتادومين(580) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ محمدامين عليزاده سربندي 24 ساله كه از بیمارستان امدادي شهيدکامياب به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه های زنده یاد محمدامين عليزاده سربندي به  خانم 35 ساله و آقاي  20 ساله ساکن مشهد سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحوم؛ در بيمارستان منتصريه به آقاي 45 ساله ساکن مشهد اهداء و پيوند شد و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: قلب زنده یاد محمد امین علیزاده سربندی نيز در بيمارستان امام رضا (ع) به خانم  41 ساله ساکن مشهد اهداء و پيوند شد و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد .

دکتر خالقی گفت: همچنین قرنیه های مرحوم، جهت پيوند به بیمارستان خاتم الانبیا مشهد  ارسال شد.

وی افزود: ضمناً  قسمتي از پوست مرحوم به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد.