برگزاری همایش گردشگری سلامت و نمایشگاه خدمات پزشکی در مشهد

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری همایش گردشگری سلامت و به طور همزمان برپایی نمایشگاه خدمات پزشکی در روزهای 23 تا 25 تیرماه امسال در مشهد خبر داد.

به گزارش وب دا،دکتر محمد اسماعیل خیامی افزود: این همایش به منظور ارتقای گردشگری سلامت در اقتصاد مقاومتی، ارتقای سطح ارتباطات و کیفیت خدمات همراه با کارآفرینی و معرفی ظرفیت های پزشکی استان خراسان رضوی در این زمینه برگزار می شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تشکیل دپارتمان پزشکی بیماران بین المللی در بیمارستان های استان خراسان رضوی از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده است و تاکنون هفت بیمارستان در مشهد گواهی پذیرش بیماران خارجی را از وزارت بهداشت اخذ کرده اند.

وی افزود: بیمارستان های جواد الائمه، رضوی، بنت الهدی، سینا، مهر، طالقانی و پاستور تاکنون گواهی پذیرش بیماران بین المللی را از وزارت بهداشت دریافت کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: بدین منظور 36 بیمارستان برای گواهی پذیرش بیماران خارجی پیش بینی شده است که تاکنون هفت بیمارستان موفق به اخذ شده اند و بقیه دردست پیگیری می باشد.

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ثبت 16 شرکت گردشگری سلامت در استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: با استقرار و استحکام آنها در طول زمان، بیمارستان ها و مراکز درمانی مجاب می شوند که فقط از طریق همین شرکت ها بیماران را پذیرش کنند.

دکتر خیامی ادامه داد: این شرکت ها حلقه واسطه و ارتباط بین بیماران و مراکز درمانی هستند و با استقرار در کشورهای هدف و ارتباط مستقیم با بیماران و مراکز درمانی خدمات مربوطه را انجام می دهند .

وی با اشاره به کاهش بیماران بستری در قالب گردشگری سلامت در خراسان رضوی گفت: سال گذشته حدود پنج هزار و 700 بیمار از طریق گردشگری سلامت در خراسان رضوی پذیرش شده اند که این میزان 17 درصد نسبت به سال  قبل از آن کاهش یافته است.

وی درگیری های منطقه ای و تیره شدن روابط دیپلماتیک با کشورهای منطقه را از علل کاهش ورود بیماران خارجی به کشور در قالب گردشگری سلامت عنوان کرد.