آغاز ثبت نام در جشنواره " خانواده قرآنی" کارکنان دانشگاه علوم پزشکی

نام نویسی در جشنواره قرآنی دانشگاه  علوم پزشکی مشهد از 19 تیر ماه آغاز شده است و تا 31 تیر ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش وب دا، دبیر جشنواره " خانواده قرآنی" دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: علاقمندان در مدت زمان اعلام شده می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نشانی http://nahad.mums.ac.ir/nahad/main/festival95/  نسبت به نام نویسی اقدام نمایند.

میرجلیلی با اشاره اینکه تمامی کارکنان، اعضای هیات علمی و خانواده های آنها می توانند در این جشنواره شرکت کنند ؛تاکید کرد: در رشته هایی که دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت برای کارکنان می باشد ثبت نام همزمان در سامانه پیام دانشگاه نیز ضروری می باشد.

وی در خصوص جوایز جشنواره نیز گفت: علاوه بر جوایز نقدی و غیر نقدی، کمک هزینه سفر کربلا به همراه تسهیلات عتبات دانشگاهیان برای نفرات برتر  برخی رشته ها پیش بینی شده که این افراد مجموعا در قالب یک کاروان به سفر معنوی عتبات اعزام خواهند شد.

خاطر نشان می شود: این جشنواره از چهارده سال پیش بصورت مداوم ودر تابستان هر سال در حال برگزاری است و در چهاردهمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عنوان « خانواده قرآنی»، از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با مشارکت روابط عمومی این دانشگاه  در سال جاری برگزار می گردد.