کودک 5 ساله مرگ مغزی، نجات بخش سه زندگی شد

اهدای اعضای کودک 5 ساله مرگ مغزی، موجب نجات و ادامه زندگی سه کودک بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در پانصدو هشتادوجهارمين(584) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ کودک 5 ساله ؛ امير محمد نيکوفرجام مارشک كه از بیمارستان شهيد هاشمي ن‍‍ژاد مشهد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه های زنده یاد امير محمد نيکوفرجام مارشک به  پسر بچه 6 ساله ساکن نيشابور و پسربچه 4 ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد این کودک نیز ؛ در بيمارستان منتصريه به نوجوان 12 ساله ساکن بجنورد اهدا و پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد.