بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شبکه بهداشت و درمان کلات

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور بررسی روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت، از شبکه بهداشت و درمان کلات بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا بهرامی در این بازدید روند اجرای ثبت الکترونیکی پرونده های سلامت در شهرستان کلات را مورد بررسی قرار داد.

وی همچنین با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی کلات، از نحوه معاینه و ثبت اطلاعات بیماران توسط پزشک در پرونده الکترونیک سلامت بازدید کرد.

حضور در خانه بهداشت قلعه زو که بهورز آن  در جمع برترین های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت قرار گرفته است، از دیگر برنامه های سفر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به کلات بود.

دکتر بهرامی در خانه بهداشت قلعه زو، ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده، نحوه کار پزشک تیم سیار و بهورز در خصوص کار با سامانه ، میزان اطلاعات و نحوه گزارش گیری را مورد سنجش و بررسی قرار داد.

در این بازدید دکتر جوان مدیر شبکه بهداشت و درمان کلات به گزارشی از روند اجرای ثبت الکترونیک سلامت در این شهرستان پرداخت.

گفتنی است: ثبت اطلاعات پرونده الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابتدای امسال آغاز شده و در هفته های آینده تمامی شهرستان های زیر پوشش این دانشگاه، به جز مشهد، در قالب پرونده سلامت الکترونیکی ارائه خدمات خواهند کرد.

در قالب این برنامه، تاکنون اطلاعات هویتی و سلامت بیش از سه میلیون نفر در استان خراسان رضوی در پرونده الکترونیک سلامت به ثبت رسیده است.

پرونده الکترونیک سلامت یکی از برنامه های طرح تحول نظام سلامت به شمار می رود که دارای مزایای فراوانی است و صرفه جویی مالی برای خرید دفتر، پوشه و فرم، صرفه جویی در گزارش گیری، ارسال و جمع آوری آنها، صرفه جویی در هزینه نیروی انسانی، به روز بودن اطلاعات، صحت و سقم اطلاعات و پیگیری دقیق مراقبت ها از مزایای آن به شمار می رود.