نوجوان 13 ساله مشهدی به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای نوجوان 13 ساله، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در پانصدو هشتادوپنجمين(585) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ سيده سارا شريعتي ،  نوجوان 13ساله ؛ كه از بیمارستان قائم (عج)  مشهد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای این دانشگاه معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر خالقی افزود: کلیه های زنده یاد سيده سارا شريعتي به  پسر بچه 6 ساله ساکن تربت جام  و پسربچه 11 ساله ساکن فريمان که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد این نوجوان نیز؛ در بيمارستان منتصريه به آقاي  60 ساله ساکن بجنورد اهدا و پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد.