ارتقاء کیفیت و بهبود زیر ساختها از اصول اساسی در توسعه گردشگری سلامت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقاء و بهبود زیر ساختها را از اصول مهم در توسعه گردشگری سلامت عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد هادی سعید مدقق در همایش گردشگری سلامت که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جمعی از مدیران و مسئولان استانی و معاونین و مسئولان دانشگاهی در هتل همای شماره یک مشهد برگزار شد اظهار داشت: کیفیت خدمات پزشکی از مهمترین شاخص هایی است که گردشگران سلامت، در کنار دیگر امکانات کشور مقصد، به آن توجه ویژه ای دارند.

وی با اذعان بر اینکه کشورمان در زمینه کیفیت خدمات پزشکی و نیروی انسانی از توانمندی و جایگاه ویژه ای برخوردار است خاطر نشان کرد: توسعه زیر ساختهای تکنولوژی، تعرفه گذاری هزینه های درمانی با رویکرد توجه به رقابت های بین المللی و دستیابی به استانداردهای بین المللی از جمله مواردی است که  در حوزه گردشگری سلامت باید به آن توجه ویژه ای داشت.

جذب یک گردشگر سلامت معادل 15 بشکه نفت برای کشور ارزآوری دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سال 2012 در آمد بخش گردشگری سلامت در جهان بیش از یک صد میلیارد دلار در جهان بوده و این میزان به سرعت در حال افزایش است گفت: جذب یک گردشگر سلامت معادل 15 بشکه نفت برای کشور ارزآوری دارد و جذب هر شش گردشگر سلامت موجب ایجاد یک شغل ثابت می شود.

دکتر مدقق خاطر نشان کرد: جذب یک گردشگر سلامت، معادل سه گردشگر عادی برای کشور ارزآوری دارد و با توجه به این موضوع می طلبد نسبت به آن توجه بیشتری داشته باشیم.

بر اساس سند چشم انداز 1404، ایران باید قطب اول گردشگری سلامت در منطقه باشد

وی با اشاره به اینکه با وجود توانمندی و ظرفیتهای مناسب کشور در زمینه گردشگری سلامت، هنوز به شکل مناسبی به این موضوع پرداخته نشده است خاطر نشان کرد: بر اساس سند چشم انداز 1404، ایران باید قطب اول گردشگری سلامت در منطقه باشد و این در حالی است که کشورهای رقیب در منطقه گام های مهم و اساسی را در حال حاضر در این زمینه برداشته اند و به شکل مناسبی نیز موفق بوده اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در سال 2015، سهم کشورهای آسیایی بیش از 10 میلیون گردشگر سلامت بوده است که 80 درصد از این میزان به کشورهای تایلند، هند و سنگاپور تعلق داشته است.

دکتر مدقق با اشاره به اینکه در حال حاضر جذب گردشگران سلامت توسط رابطان غیر حرفه ای صورت می گیرد تاکید کرد: در حوزه بازاریابی باید به صورت سیستماتیک و علمی عمل کرد تا بتوان به نتایج مطلوبی در این زمینه دست یافت.

لزوم دستیابی به استانداردهای بین المللی در زمینه گردشگری سلامت

وی دستیابی به استانداردهای بین المللی در زمینه گردشگری سلامت، گسترش نظارت، برنامه ریزی در راستای بازاریابی در کشورهای منطقه و توسعه زیر ساختها را از جمله موارد موثری برشمرد که باید نسبت به آن اقدام شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن با اشاره به اینکه در سالهای اخیر به حوزه گردشگری سلامت توجه ویژه ای شده است و تشکیل شورای راهبری در کشور از جمله این اقدامات است افزود: در سطح استان نیز، استانداری خراسان رضوی به صورت جدی وارد شده است و نسبت به آن توجه ویژه ای دارد.

همایش گردشگری سلامت و همزمان نمایشگاه خدمات پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد 23 الی 25 تیر ماه درمحل هتل همای شماره یک مشهد در حال برگزاری است.

این همایش به منظور ارتقای گردشگری سلامت در اقتصاد مقاومتی، ارتقای سطح ارتباطات و کیفیت خدمات همراه با کارآفرینی و معرفی ظرفیت های پزشکی استان خراسان رضوی در حال برگزاری است.

نمایشگاه خدمات پزشکی نیز در بخش های آزمایشگاهی، دندانپزشکی، دارویی، بیمارستانی و بهداشتی به صورت همزمان با این همایش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برپا شده است.