اهدای عضو به 5 بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی 5 بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در پانصدو هشتادوششمين(586) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ جواد عرب 35ساله ؛ كه از بیمارستان طالقاني  مشهد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه های زنده یاد جواد عرب به  آقاي 28 ساله ساکن تربت جام  و آقاي 26 ساله ساکن مشهد  سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحوم ؛ در بيمارستان منتصريه به آقاي  54 ساله ساکن قاين اهداء و پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: قلب زنده یاد جواد عرب، نيز در بيمارستان امام رضا (ع) به آقاي  37 ساله ساکن مشهد اهداء و پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

دکتر خالقی گفت: همچنین قسمتي از پوست مرحوم به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد.