هجدهمين عمل پيوند قلب موفقیت آمیز در مرکز پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

هجدهمین عمل پیوند قلب بر روي بيمار مبتلا به نارسایی شدید قلبی درمركز پيوند قلب و ریه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقيت انجام شد.

به گزارش وب دا، دكتر محمد عباسي تشنيزي رييس بخش جراحي قلب بیمارستان امام رضا(ع) مشهد اظهار داشت: عمل پیوند قلب بر روي جوان 37 ساله كه از نارسايي قلبي رنج مي برد، پس از دريافت قلب پيوندي از مركز پيوند منتصريه در بخش جراحي قلب بيمارستان امام رضا(ع) توسط تيم پیوند قلب دانشگاه  انجام شد.

وی اظهار داشت : بیمار پيوندي پس از مدتها انتظار در لیست پیوند قلب بود، سرانجام در 23 تيرماه 95 پس از رضایت خانواده جواد عرب كه در اثر سانحه تصادف دچار مرگ مغزي شده بود  تحت عمل پیوند قرار گرفت و جهت انجام  اقدامات ویژه درمانی بعد از عمل به ای سی یو  جراحی قلب منتقل شد.

گفتنی است: گيرنده قلب كه در بخش ICU بیمارستان تحت مراقبتهای ویژه تیم پزشکی قرار دارد و در شرایط مساعدی به سر می‌برد و پس از چند روز به بخش قلب انتقال خواهد يافت.