کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در يازدهمين جشنواره ملي انتشارات روابط عمومي

در یازدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رتبه نخست  را در بخش وب سایت به خود اختصاص داد.

به گزارش وب دا، در این جشنواره که به همت انجمن متخصصان روابط عمومي و با همكاري دانشگاه ها، روابط عمومي وزارتخانه ها، سازمان ها و شركت هاي خصوصي و دولتي در دو بخش رقابتي و آموزشي در قالب استانی و ملی برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در بخش استانی موفق به کسب رتبه نخست در حوزه وب سایت شد.

یازدهمین جشنواره انتشارات روابط عمومی با شرکت 100 سازمان و با ارائه یک هزار و 500 اثر برگزار شد که به گفته مسئولان جشنواره هر یک از آثار در چند مرحله مجزا به وسیله اساتید مجرب حوزه ارتباطات و روابط عمومی و کارشناسان خبره مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.

به همین منظور در مراسمی که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، از دکتر علی عمادزاده مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره قدردانی شد.

گفتنی است، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی در بخش های تحلیل محتوا و وب سایت رتبه های برتر را کسب کرده بود.