پایان تیر ماه آخرین مهلت نام نویسی در جشنواره خانواده قرآنی

پایان تیر ماه آخرین مهلت نام نویسی در جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام شد.

به گزارش وب دا، دبیر جشنواره " خانواده قرآنی" دانشگاه علوم پزشکی مشهد  با اشاره به اینکه نام نویسی در این جشنواره از 19 تیر ماه آغاز شده است اظهار داشت: علاقمندان در مدت زمان باقی مانده می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نشانی http://nahad.mums.ac.ir/nahad/main/festival95/  نسبت به نام نویسی اقدام نمایند.

میرجلیلی با اشاره اینکه تمامی کارکنان، اعضای هیات علمی و خانواده های آنها می توانند در این جشنواره شرکت کنند؛تاکید کرد: در رشته هایی که دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت برای کارکنان  است، نام نویسی همزمان در سامانه پیام دانشگاه نیز ضروری است.

وی در خصوص جوایز جشنواره نیز گفت: علاوه بر جوایز نقدی و غیر نقدی، کمک هزینه سفر کربلا به همراه تسهیلات عتبات دانشگاهیان برای نفرات برتر  برخی رشته ها پیش بینی شده که این افراد مجموعا در قالب یک کاروان به سفر معنوی عتبات اعزام خواهند شد.

گفتنی است: این جشنواره از چهارده سال پیش بصورت مداوم ودر تابستان هر سال در حال برگزاری است و در چهاردهمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عنوان « خانواده قرآنی»، از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با مشارکت روابط عمومی این دانشگاه  در سال جاری برگزار می گردد.