صدور چک های قاصدک ده بیمارستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از صدور چک های قاصدک 10 واحد بیمارستانی زیر پوشش دانشگاه تا تاریخ 26 تیر ماه خبر داد.

به گزارش وب دا، عبدالله سبحانی اظهار داشت: در راستای تاکید رییس دانشگاه و معاون توسعه و مدیریت منابع ، چک های قاصدک ده واحد بیمارستانی صادر شده است و سایر واحدهای درمانی که امروز(27 تیرماه)اسناد کارانه (قاصدک) آبان ماه را به مدیریت مالی دانشگاه تحویل نمایند، بلافاصله رسیدگی و  نسبت به پرداخت آن اقدام می شود.

مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نامه ای از روسا و مدیران واحدهای درمانی زیر پوشش دانشگاه خواسته است، مدیران واحدها دستورات لازم را در خصوص اجرای هر چه بهتر و سریعتر دستور رییس دانشگاه صادر نمایند.