بازدید سرزده معاون بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان فریمان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور بررسی روند اجرای پرونده الکترونیک سلامت، از شبکه بهداشت و درمان فریمان بازدید کرد.

به گزارش وب دا،در این بازدید، دکتر حمید رضا بهرامی در دوره آموزشی ثبت الکترونیکی سلامت به بهورزان این شهرستان حضور یافت و ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده، اظهار داشت: نرم افزار سینا به صورت کاملا بومی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی شده، و در حال حاضر در اختیار تمامی مراکز زیر پوشش قرار گرفته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود:دانشگاه علوم پزشکی مشهد با استفاده از نیروهای بومی و بر اساس آخرین استانداردهای برنامه نویسی و نرم افزاری در تدوین و عملیاتی کردن پرونده الکترونیک سلامت در سطح کشور پیشرو بوده است.

دکتر حمید رضا بهرامی افزود: پرونده الکترونیک سلامت، بخشی از سامانه یکپارچه نظام اطلاعات سلامت کشور است که در خراسان رضوی به عنوان 'سینا' نامگذاری شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دست اندرکاران اجرای این طرح خواست ثبت پرونده ها در این سامانه را اقدامی در راستای انجام وظایف شغلی خود بدانند و با صبوری در تحمل مشکلاتی که بر سر راه این مهم قرار دارد ، باعزمی جدی تمام توان خود را بکار گیرند.

دکتر بهرامی  همچنین بر لزوم نظارت کلیه واحدهای ستادی بر اجرای طرح مذکور و جمع آوری دفاتر و فرم های کاغذی و ثبت کلیه اطلاعات در سامانه در اسرع وقت تاکید نمود.

گفتنی است: پرونده الکترونیک سلامت یکی از برنامه های طرح تحول نظام سلامت به شمار می رود که دارای مزایای فراوانی است و صرفه جویی مالی برای خرید دفتر، پوشه و فرم، صرفه جویی در گزارش گیری، ارسال و جمع آوری آنها، صرفه جویی در هزینه نیروی انسانی، به روز بودن اطلاعات، صحت و سقم اطلاعات و پیگیری دقیق مراقبت ها و اختصاص یافتن آن به تمام افراد جامعه از مزایای آن به شمار می رود.