کسب مجوز پذیرش بیماران بین الملل توسط مرکز آموزشی، پژوهشی، درمانی طالقانی مشهد

مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی طالقانی از مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کسب مجوز پذیرش بیماران بین الملل توسط  این مرکز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مسعود خانی اظهار داشت: اقدامات لازم در مورد راه اندازی واحد گردشگری سلامت (IPD) از سال 93 توسط بیمارستان طالقانی در دستور کار قرار گرفت و این بیمارستان به عنوان نخستین بیمارستان دولتی در کنار 6 بیمارستان خصوصی استان، موفق به کسب این گواهی شده است.

وی  با اشاره به تعداد 186 تخت فعال در این بیمارستان ، آماده شدن زیرساخت های لازم جهت پذیرش بیماران بین الملل و افزایش کیفیت خدمات و هتلینگ بیمارستان را از دیگر نقاط قوت این مرکز عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه این مجوز پس از سه مرحله خودارزیابی و ارزیابی توسط دانشگاه و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به این بیمارستان اعطا شده است، انعقاد قرارداد با شرکتهای گردشگری سلامت را از اقداماتی دانست که در آینده نزدیک جهت جذب بیماران خارجی در این بیمارستان انجام خواهد شد.

وی از تلاش های تمامی همکاران و پرسنل بیمارستان که در دستیابی به این امر تلاش داشته اند قدردانی نمود.

لازم به ذکر است واحد گردشگری سلامت (IPD) ، وظیفه پذیرش و تحویل گرفتن بیماران خارجی از شرکتهای فعال و یا بیمارانی که مستقیم به بیمارستان مراجعه می کنند و همچنین نظارت بر روند درمان این بیماران را تا زمان ترخیص به عهده دارد.