برپایی کارگاه کشوری مدیریت خدمات غذایی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • PDF

کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان ها با حضور مدیران و کارشناسان واحذ تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 9 کشور و به میزبانی دانشگاه علوم  پزشکی مشهد برگزار شد.   

به گزارش وب دا،مسئول کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان های شمال شرق کشور هدف از برگزاری آن را ارتقای دانش کارشناسان تغذیه بیمارستانی در راستای بهبود وضعیت تغذیه بیمار در بیمارستان ها و همچنین ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستانی جهت سرویس دهی به بیماران عنوان کرد.

دکتر علی نیک افشار افزود: تغذیه بیمار نقش مهمی در تسریع بهبود بیماری، کاهش طول مدت درمان و زمان بستری بیماران در بیمارستان ها و کاهش هزینه های درمانی دارد.

وی بیان کرد: تغذیه بیمارستانی اکنون جایگاه و اهمیت لازم را در بیمارستان های کشور ندارد، این درحالی است که برنامه های تغذیه ای در دنیا از اهمیت بسزایی در بیمارستان ها برخوردار است.

جانشین مدیر امور بیمارستان ها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: در گذشته جایگاه تغذیه در ساختار وزارت بهداشت و درمان به خوبی دیده نشده بود و از سال 89 واحد تغذیه زیر مجموعه امور بیمارستان ها و تعالی خدمات بالینی تشکیل شده است.

دکتر نیک افشار ادامه داد: خوشختانه در سالهای گذشته جایگاه تغذیه در بیمارستان ها به سمتی پیش می رود که شاهد ارتقای وضعیت غذایی بیمار در تمامی بیمارستان ها باشیم .

به گفته وی، بدین منظور تمامی بیمارستان های دولتی و خصوصی هم چنین مراکز دفاتر تغذیه تحت نظارت امور بیمارستان ها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه های علوم پزشکی مشهد است.

در این کارگاه آموزشی دو روزه افزون بر 80 نفر از کارشناسان و مسئولان واحد تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی حضور دارند.