مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده دندانپزشکی برگزار می شود

معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس این دانشکده خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد جواد مقدس مشهد با اشاره به اینکه دانشکده دندانپزشکی مشهد از سال 1344-45 تاسیس شد اظهار داشت: امسال همزمان با پنجاهمین سالگرد تاسیس این دانشکده مراسم جشنی، شهریور ماه امسال برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه این دانشکده دومین یا سومین دانشکده دندانپزشکی کشور است که تاسیس شده است خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی قرار است از تمامی دانش آموختگان این دانشکده برای شرکت در این مراسم دعوت شود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به خدمات این دانشکده از بدو تاسیس تاکنون به ویژه در دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: دانشکده دندانپزشکی مشهد اکنون یکی از مراکز عمده تربیت دندانپزشکان در کشور به شمار می رود و علاوه بر این ،مرکز تحقیقات دندانپزشکی مشهد یکی از مراکز پژوهشی مهم در زمینه پژوهش های مختلف در علوم دندانپزشکی در کشور است.

گفتنی است: در حال حاضر 11 گروه در دانشکده دندانپزشکی وجود دارد که عبارتنداز: گروه رادیولوژی فک و صورت، گروه جراحی فک و صورت ، گروه پریودانتیکس، گروه اندودانتیکس، گروه بیماریهای دهان، گروه ارتدانتیکس، گروه دندانپزشکی ترمیمی و زیبائی، گروه پروتزهای دندانی، گروه دندانپزشکی اطفال و گروه آسیب شناسی دهان، فک و صورت و گروه دندانپزشکی سلامت دهان و دندانپزشکي اجتماعي و تعداد اعضاء هیئت علمی مشغول به کار در این گروه ها جمعاً 110 نفر است که شامل 15 استاد، 36 دانشیار و 57 استادیار و 3 مربی هستند.