آغاز نام نویسی متقاضیان شرکت در سومین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز نام نویسی متقاضان شرکت در آزمون استخدامی مشترک فراگیر از طریق سایت سازمان سنجش کشور خبر داد.

به گزارش وب دا، عبداله ریحانی اظهار داشت: این آزمون به صورت فراگیر در 12دستگاه اجرایی کشور و 68 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی برگزار می شود.

وی ضمن بیان گزارشی از روند آماده سازی دفترچه ثبت نام متقاضایان شرکت در آزمون مذکور در حوزه دانشگاهها/دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی افزود: با تلاشهای صورت گرفته تعداد 987 مجوز استخدامی برای واحدهای تابعه دانشگاه از مراجع مربوطه اخذ شد، که از این تعداد 10 سهمیه مربوط به پستهای سازمانی رسته اداری مالی و 977 سهمیه مربوط به پستهای سازمانی رسته بهداشتی درمانی اختصاص یافته است.

مدیر توسعه سازمان و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این آزمون برای نخستین بار بصورت متمرکز و همزمان با سایر دانشگاهها/دانشکده‌های علوم پزشکی و دیگر دستگاههای دولتی برگزار خواهد شد خاطر نشان کرد: سازمان سنجش آموزش کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی بعنوان متولیان اجرای این آزمون، با هماهنگی و تعامل مناسب با اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دانشگاهها/دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، نسبت به جمع بندی نهایی پیشنهادات و موضوعات ارسالی از دانشگاهها و تهیه دفترچه آزمون اقدام نمودند.

وی با اشاره به پیگیری همه جانبه کارشناسان حوزه مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه در معرفی مشاغل مورد نیاز دانشگاه در قالب مجوزهای ابلاغی‌، از حمایتهای آقای دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و تصمیم های کارشناسی این مدیریت تشکر و قدردانی نمود.

بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده، این آزمون در تاریخ  نوزدهم شهریور برگزار و پذیرفته شدگان پس از شرکت در مصاحبه علمی که برگزاری آن به دانشگاهها/دانشکده‌های علوم پزشکی واگذار گردیده، بعنوان نیروهای جدید استخدام خواهند شد.

گفتنی است: دستور العمل مصاحبه از پذیرفته شدگان، در کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت متبوع و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی در حال تهیه است.

(آدرس لینک دریافت دفترچه  و ثبت نام متقاضایان نام نویسی در سومین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور در سال 95)