بیمارستان 540 تختخوابی مشهد از پیشرفت 80 درصدی برخوردار است

قائم مقام بیمارستان امام رضا (ع) مشهد گفت: عملیات اجرایی بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا (ع) از سال 1389 آغاز شده و تاکنون از پیشرفت 80 درصد برخوردار بوده است.

دکتر علی خرسند افزود: سیر عملیات اجرایی بیمارستان 540 تختخوابی مستقر در محل بیمارستان امام رضا (ع) مشهد شتاب گرفته و تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

وی بیان کرد: برای احداث بیمارستان مذکور تاکنون 700 میلیارد ریال هزینه شده است و اتمام عملیات اجرایی این بیمارستان نیازمند 500 میلیارد ریال اعتبار است.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در سال جاری اعتبارات خوبی برای اتمام عملیات اجرایی بیمارستان مذکور تعلق گرفته است.

وی ادامه داد: با بهره برداری از بیمارستان 540 تختخوابی، بخش های فرسوده بیمارستان فعلی امام رضا(ع) به مکان جدید منتقل خواهد شد و مکان های قدیمی با تغییر کاربری مورد استفاده قرار می گیرند.

معاون توسعه و پشتیبانی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد از بدهی یک هزار میلیارد ریالی بیمه ها به این بیمارستان خبر داد و گفت: این بدهی اکنون بیمارستان را با چالشهای زیادی مواجه ساخته است.

خرسند افزود: 700 میلیارد ریال از این میزان مربوط به بیمه سلامت و بقیه مربوط به سایر بیمه ها از جمله تامین اجتماعی می باشد.

به گفته وی، در حال حاضر پرداخت مطالبات بیمارستان امام رضا (ع) مشهد از سوی بیمه ها با تاخیر حدود یک ساله روبروست و اگر این وضعیت ادامه یابد، بیمارستان با چالش خدمات رسانی مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی به دلیل پرداخت در مطالبات با تاخیر مواجه شده اند.