عملیاتی شدن بسته های طرح تحول نظام سلامت/ ایجاد تحول جدی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی

استاندار خراسان رضوی گفت: در حال حاضر عملیاتی شدن بسته های خدماتی طرح تحول نظام سلامت، تحول جدی را در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور موجب شده است.

علیرضا رشیدیان در اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور با بیان اینکه عملیاتی شدن طرح تحول نظام سلامت یکی از بزرگترین سندهای افتخار نظام جمهوری اسلامی است،افزود: نیاز به استانداردسازی خدمات درمانی و توزیع متناسب آن از نیارهای ضروری کشور است که دولت تدبیر و امید با اجرای طرح تحول نظام سلامت زمینه عملیاتی شدن این اقدام را فراهم کرده است.

وی خاطر نشان کرد: هزینه های سنگین در حوزه درمان یکی از معضلات اصلی جامعه بود که در برنامه های چهارم وپنجم توسعه بنا بود هزینه های پرداختی از جیب مردم از 57 به 30 درصد کاهش یابد، اما این هدف در دولت تدبیر و امید محقق شد.

وی اظهار کرد: کاهش هزینه های خدمات پزشکی در مناطق شهری و روستایی، افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، کاهش 11 درصدی عمل های سزارین، تشویق مادران به انجام زایمان طبیعی و گسترش پوشش بیمه ای از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در استان خراسان رضوی است.

به گفته وی، ارائه خدمات درمانی به زائران و مسافران داخلی و خارجی در قالب توریسم درمانی، تبادل استاد و دانشجو در رشته های پزشکی با کشورهای همسایه و اختصاص دو بالگرد اورژانس هوایی ازدیگر اقدامات طرح تحول نظام سلامت در استان خراسان رضوی به شمار می رود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در سال گذشته بیش از چهار هزار بیمار خارجی نیازمند به درمان در مراکز پزشکی شهر مشهد درمان شدند.

رشیدیان در بخشی از سخنانش خاطر نشان کرد: مشهد 2017 فرصت مغتنمی برای برگزاری نشست های بین المللی تخصصی در حوزه علم پزشکی برای تبادل اطلاعات با کشورهای مسلمان است.

در ادامه خاطر نشان کرد: بدنبال پیگیری های انجام شده برای تاسیس دو مرکز درمانی در شرق شهر مشهد مقدس، هم اکنون زمین یکی از آنها توسط آستان قدس رضوی تامین شده است.