سامانه یک پارچه نظام اطلاعات سلامت(سینا) الگویی مناسب جهت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

مدير کل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد از سامانه جمع آوری اطلاعات سلامت(سینا)که توسط کارشناسان حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد موازی با سامانه کشوری سیب طراحی و اجرا گردیده است به عنوان الگویی مناسب جهت دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور یاد کرد .

دکتر تارا گفت:همزمان با جمع آوری اطلاعات بیمارستانی در تمامی بیمارستان های کشور توسط سیستم یکپارچه کشوری در حوزه بهداشت با طراحی سامانه سیب اطلاعات واحدهای بهداشتی از تمام سطوح و واحدهای بهداشتی جمع آوری گردیده و اطلاعات بهداشتی و مراقبتی در سطح وزارت آنالیز و تحلیل می گردد.

مدير آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت هدف از راه اندازی این سامانه را با توجه به در دسترس بودن سوابق بهداشتی و درمانی بیمار ارائه خدمات بهتر و با کیفیت تر به گیرندگان خدمت برشمرد.

وی اظهار امیدواری کرد با جمع آوری کلیه خدمات سلامتی شامل خدمات بستری ،سرپایی و بهداشتی به زودی شاهد پرونده یکپارچه سلامت شهروند باشیم.

دکتر تارا در ادامه گفت: با توجه به موفقیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه استقرار پرونده الکترونیک سلامت و بدنبال بازدیدهای مدیریتی و تخصصی از سامانه بومی سینا مجوز استقرار این سامانه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کنار سامانه سیب در چارچوب تعیین شده به طوریکه خللی در تجمیع اطلاعات مورد نظر وزارت ایجاد نگردد داده شد.

وی اظهار داشت:باعث افتخار  است که این سامانه به شکل موازی با سامانه های کشور مشغول به فعالیت است همچنین اظهار امیدواری کرد سامانه سینا بتواند به کار خود بصورت مطلوب ادامه داده و الگویی جهت سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور باشد.