انجام یکصدمین عمل پیوند کبد و دومین عمل پیوند ریه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

اهدای اعضای بيمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی چند بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:در پانصدو هشتادوهفتمین(587) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي ؛ مجتبی دلدار 34ساله ؛ كه از بیمارستان ثامن الائمه مشهد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .کلیه های زنده یاد مجتبی دلدار  به  خانم  24 ساله ساکن جاجرم  و خانم 35 ساله ساکن گناباد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

کبد مرحوم ؛ در بيمارستان منتصريه به آقاي  50 ساله ساکن مشهد و ریه وي نيز در بيمارستان امام رضا (ع) به اقاي  51 ساله ساکن مشهد پيوند شد،  قسمتي از پوست مرحوم نيز به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد .

دکتر خالقی افزود : پیوند فوق یکصدمین عمل پیوند کبد و دومین عمل پیوند ریه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده که از آقای مجتبی دلدار  افسر نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران که دچار مرگ مغزی شده بود انجام گرفت.

روحش شاد و يادش گرامي باد