بیست و سوم مرداد ماه؛

مراسم جشن دهه کرامت در شهرک دانش و سلامت برگزار می شود

مراسم جشن دهه کرامت بیست و سوم مرداد ماه جاری در شهرک دانش و سلامت با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا؛ همزمان با آغاز دهه کرامت و آغاز جشن های این دهه از چهاردهم الی بیست و چهارم مرداد ماه جاری و همچنین ولادت امام علی بن موسی الرضا (ع)؛ مراسم جشنی در شهرک دانش و سلامت به همت ستاد بزرگداشت دهه کرامت دانشگاه برگزار خواهد شد.

گفتنی است این مراسم روز شنبه 23 مرداد ماه جاری در سالن نمازخانه شهرک دانش و سلامت از ساعت 10 صبح آغاز و تا ساعت 12برپا خواهد بود.

اجرای مولودی، مدیحه سرایی و برنامه های متنوع دیگر از جمله انجام قرعه کشی سفر کربلا و قم از برنامه های این جشن است.

ستاد بزرگداشت دهه کرامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان واحدهای تابعه مشهد نیز جهت حضور در این جشن دعوت به عمل آورده است.