دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یکی از مراکز موفق در نهادینه سازی تغذیه با شیر مادر

دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از پنج دانشگاه علوم پزشکی موفق کشور در زمینه نهادینه سازی تغذیه با شیر مادر شناخته شده است.

به گزارش وب دا، مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه 83 درصد نوزادان مناطق زیر پوشش این دانشگاه در 6 ماه نخست تولد به طور انحصاری با شیر مادر تغذیه می شوند اظهار داشت: این در حالی است که میانگین کشوری حدود 78 درصد است.
دکتر محمد احمدیان افزود: برنامه های ترویج تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور رسمی از سال 1374 با هدف آموزش، اطلاع رسانی، تبلیغ و نهادینه سازی تغذیه با شیر مادر آغاز شد و بدین طریق هر سال شاهد روند رو به رشد شاخص های تغذیه با شیر مادر در استان خراسان رضوی هستیم.
وی گفت: شاخص تداوم تغذیه با شیر مادر تا سن دو سالگی در این استان طی سال 1393 حدود 47 درصد بود که این میزان در سال گذشته به 65 درصد افزایش یافت.
وی میانگین کشوری شاخص تداوم تغذیه با شیر مادر تا دو سال اول تولد را 53 درصد عنوان کرد.
مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاسیس مراکز مشاوره شیردهی در تمام شهرستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و استقرار یک یا دو کارشناس آموزش دیده را از اقدامات کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر برشمرد.
به گفته وی، سالیانه 122 هزار تا 125 هزار زن باردار فرآیند بارداری را در استان خراسان رضوی تجربه می کنند.
دکتراحمدیان گفت: هم اکنون از 35 بیمارستان مستقر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که بخش زنان و زایمان دارند، 32 بیمارستان لوح دوستدار کودک را دریافت کرده است.