دکتر مهرابی بهار، اجرای برنامه تحول نظام سلامت، تغییر نگرش مردم را به همراه داشته است

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: اجرای برنامه تحول نظام سلامت، تغییر نگرش و فرهنگ مردم را به همراه داشته است.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در نشست برنامه اجرایی گزارش استقرار پرونده الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به میزبانی شبکه بهداشت و درمان قوچان برگزار شد با اشاره به اقدامات مثبت انجام شده در حوزه بهداشت و در قالب برنامه تحول نظام سلامت خاطر نشان کرد: اجرای برنامه های حوزه بهداشت بر روی سلامتی مردم تاثیر گذار است و به طور حتم نتایج آن در دراز مدت نمایان خواهد شد.

وی با اشاره به کاهش هزینه های درمانی در برنامه تحول نظام سلامت اظهار داشت: با اجرای این برنامه ضمن حفظ کرامت انسانی، سرگردانی بیماران برای تامین دارو و تجهیزات کاهش چشمگیری یافته است.

رییس دانشگاه  علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: با اجرای این برنامه، مردم با حقوق خود بیشتر آشنا شده اند به گونه ای که آن را از سیستم مطالبه می نمایند.

دکتر مهرابی بهار  ارتقا هتلینگ مراکز بهداشتی و درمانی، گسترش خدمات اورژانس بیمارستانی  به عنوان پیشانی نظام سلامت و استفاده از بهترین پرسنل در بخش های اورژانس را از دیگر اقدامات انجام شده در قالب برنامه تحول نظام سلامت عنوان کرد.

وی با اشاره به مطالبات مراکز درمانی از سازمان های بیمه گر خاطر نشان کرد: با وجود مشکلات مالی، در نظام پرداخت ها مراکز درمانی عدالت نسبی ایجاد شده است.

دکتر مهرابی بهار در ادامه با قدردانی از حوزه بهداشت اظهار داشت: اجرای برنامه ها و نظم ایجاد شده در این سیستم موجب شده است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اکثر شاخص ها حایز رتبه برتر کشوری است.

وی حفظ کرامت مراجعین و کارکنان، استفاده از سیاست های تشویق در پیشبرد اهداف، مدیریت مالی و کنترل فعالیتهای مالی را از جمله موارد برشمرد که مدیران شبکه های بهداشتی درمانی باید به آن توجه داشته باشند.

گفتنی است: نشست برنامه اجرایی گزارش استقرار پرونده الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه، دکتر بهرامی معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران شبکه و معاونین بهداشت شهرستان های تابعه دانشگاه، مدیران ستادی حوزه بهداشت و روسای مراکز بهداشت پنجگانه مشهد به میزبانی شبکه بهداشت و درمان قوچان برگزار شد.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )