آغاز ویژه برنامه های دهه کرامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همزمان با دهه مبارک کرامت و ميلاد با سعادت هشتمين اختر تابناک امامت و ولايت حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) و خواهر گراميشان حضرت فاطمه معصومه (س) ويژه برنامه هاي فرهنگي،‌هنري و مذهبي در دانشگاه علوم پزشکي مشهد آغاز شد.

به گزارش وب دا، به همين منظور ستاد بزرگداشت دهه کرامت در دانشگاه علوم پزشکي مشهد مدیریت فرهنگی،مدیریت پشتیبانی، نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیریت روابط عمومی و امور بانوان به منظور برنامه ريزي  و اجراي ويژه برنامه هاي مختلف در واحدهاي زير پوشش دانشگاه تشکيل شده است.

مشاور امور بانوان رییس دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بیان اینکه ویژه برنامه های دهه کرامت 14 الی 24 مرداد برگزار می شود اظهار داشت: فضا سازي مناسب در واحدهاي زير پوشش دانشگاه، برگزاری مسابقات فرهنگی و اطلاع رسانی از طریق شبکه های مجازی از جمله این برنامه هاست.

خانم پاکدل خاطر نشان کرد: بازديد خادمان آستان قدس رضوي به همراه اعضاي ستاد دهه کرامت  از بيماران بستري در بيمارستانهاي دانشگاه از ديگر برنامه هاي اين دهه به شمار مي رود.

وی افزود: در این دهه با همکاری گروه آموزش دانشگاه، قرار است چهار دوره آموزشی کد دار شامل آموزش فرزند پروری، آسیب های فضای مجاری، حجاب از نگاه دیگر و فرهنگ زیارت در دانشگاه برگزار شود.

مشاور امور بانوان رییس دانشگاه علوم پزشکي مشهد افزود: همچنين به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) مراسم جشنی در مجتمع فرهنگی شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار مي شود.

گفتني است:  14 الی 24 مرداد برابر با اول الي يازدهم ذي القعده  و مصادف با ميلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) دهه کرامت نامگذاري شده است.