کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه مدیریت خطر و حوادث غیر مترقبه

بر اساس رتبه بندی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه دوم را در میان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در زمینه مدیریت خطر و حوادث غیر مترقبه به خود اختصاص داد.

به گزارش وب دا، مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: بر اساس مستندات ارائه شده و بررسی کارشناسی انجام شده این دانشگاه با کسب امتیاز 52 از 53 موفق به کسب رتبه دوم در میان 56 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی شده است.

دکتر رضا وفایی نژاد خاطر نشان کرد: بر اساس این رتبه بندی، درصد پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به سال گذشته 45 درصد رشد یافته است.

وی تشکیل کارگروه سلامت و صدور ابلاغ برای تمامی اعضای کارگروه، معرفی کارشناس سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل، تکمیل ابزار HSI، تکمیل ابزار ظرفیت و شناخت مخاطرات، شرکت در کارگاههای تخصصی، طراحی سامانه هشدار اولیه بر اساس HDP، طراحی HICS بیمارستانها و ICS دانشگاهها، استخراج سناریوهای محلی، تهیه نقشه راه مدیریت حواث و فوریتهای پزشکی دانشگاه و نصب پانل مدیریتی FHSI در اتاق روسا و مدیران تمامی بیمارستان ها، را از جمله اقدامات انجام شده در این راستا برشمرد.

گفتنی است: دکتر امین صابری نیا رییس مرکز مدیریت حوادث  و فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارسال نامه ای ضمن تبریک کسب این عنوان به دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تلاش های رییس دانشگاه و کارکنان این مجموعه قدردانی نموده است.

بر اساس این گزارش، دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این رنکینگ، رتبه نخست را به خود اخصاص داده است.