آزمایشگاه و اورژانس بیمارستان علوی آغاز به کار کرد

به منظور گسترش خدمات رسانی به مجاوران و زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع)، آزمایشگاه و اورژانس بیمارستان علوی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

مدیر بیمارستان علوی در گفت‌وگو با وب دا؛ با بیان این موضوع که آزمایشگاه بیمارستان علوی به بیماران سرپایی نیز خدمات خواهد داد، گفت: با آغاز به کار آزمایشگاه بیمارستان علوی و انجام آزمایشات بیوشیمی، سرولوژی و هماتولوژی، از ارجاع بیماران به بیمارستان امام رضا(ع) جلوگیری می شود.

دکتر حسین محزون در خصوص آغاز به کار آزمایشگاه بیمارستان علوی مشهد، گفت: با عقد قراردادی با بخش خصوصی توانستیم آخرین تجهیزات به روز آزمایشگاهی را خریداری کرده و بخش آزمایشگاه بیمارستان تازه تاسیس علوی را بازگشایی کنیم.

وی از استقبال بالای مردم منطقه از آزمایشگاه بیمارستان علوی خبر داد و تصریح کرد: با توجه به محل قرار گرفتن این بیمارستان در منطقه پرجمعیت شهر مشهد؛ استقبال بالایی از بخش آزمایشگاهی بیمارستان علوی صورت گرفته است که میزان رضایت مندی بالای مردم را به دنبال خواهد داشت.

مدیر بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: جهت راه اندازی این آزمایشگاه حدود 415 میلیون تومان توسط بخش خصوصی و دولتی هزینه شده است و تمامی خدمات قابل ارائه در آزمایشگاه با تعرفه دولتی خواهد بود.

دکتر محزون همچنین از راه اندازی بخش اورژانس بیمارستان علوی نیز خبر داد و گفت: حدود یک ماه است که بخش اورژانس بیمارستان علوی خدمات درمانی را به بیماران سرپایی ارائه می دهد.

وی ابراز داشت: این بخش با 10 تخت درمانی، اتاق cpr و دارای تجهیزات کامل اورژانس است که با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان به بهره برداری رسیده  است.

مدیر بیمارستان علوی گفت: اورژانس بیمارستان علوی نیز خدمت درمانی خود را به بیماران سرپایی ارائه می دهد و تلاش داریم تا مردم منطقه سیدی و اطراف بیمارستان را با مطلع کردن از خدمات درمانی بیمارستان علوی به رضایت مندی مورد نظر برسانیم.