نخستین ماراتون پژوهشی مقالات مروری در بیماری های گوارش برگزار می شود

مدیر هسته پژوهش گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری نخستین ماراتون پژوهشی مقالات مروری بیماری های گوارش در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر آزیتا گنجی اظهار داشت: این برنامه از 20 الی 25 شهریور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دانشجویان دانشگاههای قطب 9 کشوری برگزار می شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این برنامه، پژوهشگران با کلیات وطراحی وانواع مقالات مروری، بخش های مختلف یک مرور نظام مند ونحوه تدوین و نگارش آن در قالب کارگاه های آموزشی و عملی آشنا می شوند.

دکتر آزیتا گنجی تصریح کرد: همچنین تعدادی عنوان پژوهشی مرتبط نیز توسط اعضاء بورد علمی این ماراتون تا کنون گردآوری شده است که دانشجویان در کارگروه های خود، به جمع آوری ونگارش مقالات مروری آنها مشغول خواهند شد.

وی افزود:در پایان این ماراتون پژوهشی، هر کارگروه یک draft اولیه از عنوان خود را ارایه  می دهند که مورد داوری قرار گرفته وبه تیمهای برتر جوایزی تعلق خواهد گرفت.

علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی http://gisrm2016.blogsky.com     مراجعه و یا با شماره های تماس 09371906184 و 09216764618 و رایانامه این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید تماس حاصل کنند.