ديدار نماينده مجلس شوراي اسلامي با رئيس دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نماينده مردم چناران، گلبهار، گلمکان، طرقبه و شانديز در مجلس شوراي اسلامي با رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ديدار کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد دهقان که به همراه فرماندار، مدير شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شانديز، رييس بيمارستان دکتر شريعتي و جمعي ديگر از مسئولين شهرستان طرقبه و شانديز به ديدار رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد آمده بود ضمن ابراز رضايت از خدمات بهداشتي و درماني دانشگاه در حوزه انتخابيه خود، از مجموعه خدمات خدمتگزاران وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکي و دانشگاه علوم پزشکي مشهد قدرداني کرد.

عضو هيأت رييسه مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اهميت بيمارستان دکتر شريعتي در غرب مشهد، افزود: بيمارستان دکتر شريعتي در اين منطقه از شهر، از نظر جغرافيايي، تخصص هاي موجود و تجهيزات مدرن و کارا که به تازگی توسط دانشگاه تدارک ديده شده منحصر به فرد است و مي توان جمع زیادی از بيماران مراجعه کننده به بيمارستانهاي مرکز شهر را در اين مرکز خدمات رسانی نمود و ازدحام و ترافيک بيمار را در مرکز شهر کاهش داد.

عضو کميسيون قضايي و حقوقي مجلس شوراي اسلامي در اين نشست از خدمات ريیس جديد بيمارستان دکتر شريعتي در خصوص افزايش متخصصين رشته هاي مختلف از جمله طب اورژانس، جراح عمومي، قلب و جراح زنان، بيهوشي، کارديولوژي، نوزادان، جراحي مغز و اعصاب قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد:  در آينده اي نزديک شاهد پيشرفتهاي بيشتري در درمان بيماران مراجعه کننده به بيمارستان دکتر شريعتي باشيم.

دکتر دهقان همچنين از پيشرفت فيزيکي بيمارستان و درمانگاه هاي تخصصي شهر جديد گلبهار مطلع شد و ابراز اميدواري کرد در آينده اي نه چندان دور بيمارستان و درمانگاه هاي تخصصي گلبهار به همت متخصصين فني و علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مردم منطقه، خدمات شايان توجهي ارائه دهد و در اين خصوص قول داد هر کمک و پيگيري که لازم باشد فروگذار نخواهد کرد.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز از پيگيري هاي نمايندگان مردم شهرستانها در مجلس شوراي اسلامي و از حائز اهميت بودن موضوع بهداشت و درمان مردم در نظر نمايندگان ابراز خرسندي کرد و افزود: حضور نمايندگاه مردم در کنار دولت يعني حضور مردم در کنار دولت و اين امر موجب ايجاد همتي مضاعف در بدنه دولت به ویژه خادمين مردم در حوزه سلامت ميشود.

دکتر مهرابي همچنين از مديران و کارکنان دانشگاه در ارائه خدمات بهداشتي و درماني مطلوب تر در چند سال اخير قدرداني کرد و گفت: همکاران من در تمام ساعات شبانه روز در صدد فراهم آوردن سلامتي هرچه بهتر و مناسب تر براي مردم عزيز هستند و بارها در بازديدهاي مکرر از مراکز بهداشتي و درماني سطح استان شخصاً شاهد اين مهم بوده ام.

وي همچنين از ارائه خدمات جديد ايجاد شده در بيمارستان دکتر شريعتي براي درمان بيماران ابراز خوشحالي کرد و اضافه کرد: در همين مدت کوتاهِ انتصاب رییس جديد بيمارستان، شاهد پيشرفتهاي چشمگيري در اين مرکز بوديم و امیدواریم در هفته دولت، اين خدمات با اطلاع رساني مناسب و گسترده به اطلاع مردم برسد.

در اين نشست که حدود 2 ساعت بطول انجاميد دکتر شاپور بديعي مشاور و مدير دفتر رياست دانشگاه، دکتر صحي زاده مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه و شانديز، دکتر قرائي رييس بيمارستان دکتر شريعتي، مهندس رحيمي مدير فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه و سيد حسن حسيني فرماندار طرقبه و شانديز نيز حضور داشته و گزارشات لازم را در خصوص مباحث مطرح شده بيان نمودند.