پيام تبريک رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت روز خبرنگار

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی، هفدهم مرداد سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار را به تمامی فعالان عرصه اطلاع رسانی تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در این پیام آورده است؛

هفدهم مردادماه سالروز شهادت شهید محمود صارمی  و روز خبرنگار ؛ یادآور حماسه آفرینی‌های آنهایی است که بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح دادند و با ایثار جان، به شرافت این حرفه مقدس اعتباری فزون‌تر بخشیده و به سوگندشان به قلم و قداست آن، تا انتها وفادار ماندند.

خبرنگاران اين طلايه داران راستين خدمت در رسانه، انسان هاي پر تلاش و فداكاري هستند كه در كسوت شرافتمندانه خبرنگاري و به عنوان وجدان بيدار، چشم بينا و زبان حقيقت جوي جامعه، گام در وادي مقدس، قلم و عرصه روشنگري نهاده و همواره تلاش مي کنند تا با توليد و انعكاس به موقع اخبار، به بهترين شكل ممكن، رسالت حرفه اي خود را انجام دهند.

آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی مناسب زیربنای یک جامعه آگاه است و خبرنگاران با پویایی، بالندگی، سرزندگی و نشاط، آگاهی و افزایش دانش اجتماعی را در عرصه فرهنگ به بطن جامعه تزریق می‌کنند که محصول آن بهبود شرایط فرهنگی و ارتقاء سطح آگاهی جامعه است.

اینجانب،در کمال افتخار ،ضمن گراميداشت  این روز به یاد ماندنی، از تلاش  خستگی ناپذیری که  در راستاي ارتقا " آگاهي و دانش "  و به ویژه افزایش "آگاهی‌های سلامت‌محور " آنها مبذول می‌دارید، سپاسگزاری نموده و صمیمانه‌ترین تبریکات را بدین مناسبت تقدیم حضور يكايك شما  عزيزان مي‌نمايم.

امید است با استعانت و توکل به خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی بخشی و شفاف سازی  و ارتقاء سطح آگاهي جامعه موفق و موید باشید.