در حال ساخت بودن مرکزغربالگری سرطان و شیمی درمانی سرپایی بیمارستان امید

رییس بیمارستان امید از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آبان ماه سال جاری از مرکز غربالگری سرطان و شیمی درمانی بیمارستان امید جهت توسعه خدمات شیمی درمانی در بخش دولتی بهره برداری می شود.

دکتر حسن خداپرست در گفت و گو با وب دا؛ از ساخت مرکز غربالگری سرطان و شیمی درمانی سرپایی در مجاورت بیمارستان امید خبر داد و افزود: با موافقت رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبلغ هفت میلیارد و 800 میلیون تومان جهت خرید زمینی بالغ بر هزار و 300 مترمربع در مجاورت بیمارستان امید فراهم شد.

مدیر بیمارستان امید مشهد ادامه داد: این زمین جهت ساخت مرکز غربالگری سرطان و شیمی درمانی سرپایی خریداری شد تا از ارجاع بیماران به بخش خصوصی جهت انجام شیمی درمانی سرپایی جلوگیری شود.

دکتر خداپرست به تلاش وزارت بهداشت جهت توسعه شیمی درمانی سرپایی در بخش دولتی اشاره کرد و متذکر شد: با توجه به هزینه بالای شیمی درمانی سرپایی در بخش خصوصی؛ وزارت بهداشت تلاش دارد تا با ارتقای این خدمات در بخش دولتی و تبدیل فرانشیز(سهم بیمار) به صفر؛ ازبار مشکلات بیماران سرطانی نیازمند به شیمی درمانی سرپایی بکاهد.

وی تاکید کرد: در این راستا یک میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار از سوی وزارت بهداشت جهت ساخت این مرکز در اختیار ما قرار گرفته است.

رییس بیمارستان امید مشهد خاطر نشان کرد: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته؛ آبان ماه سال جاری زمان بهره برداری از مرکز غربالگری سرطان و شیمی درمانی سرپایی بیمارستان امید خواهد بود.

دکتر خداپرست به بخش های مرکز غربالگری سرطان و شیمی درمانی اشاره کرد و گفت: این مرکز دارای 600 متر بنا شامل چهار بخش از جمله درمانگاه تخصصی، ماموگرافی، سونوگرافی، اندوسکوپی وکولونوسکوپی است.

وی در پایان ساخت این مرکز را موجب شادی و خبری خوش برای بیماران سرطانی تومورهای توپر بیمارستان امید دانست و یادآورشد: با توجه به این که بیمارستان امید تنها بیمارستان در شرق کشور است که حتی از زاهدان نیز بیمار دارد؛ ساخت این مرکز می تواند بار درمانی و مالی بسیاری را از بیماران این بیمارستان کم کند.