برنامه ریزی برای ساخت بیمارستان یکصد تختخوابی شهر جدید گلبهار

نشست برنامه ریزی، برای ساخت بیمارستان 100 تختخوابی شهر جدید گلبهار با حضور نماینده مردم چناران در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست پس از بحث وتبادل نظر، بررسی کارشناسی و بازدیدهای میدانی، مقرر شد با توجه به افق جمعیتی رو به رشد شهر جدید گلبهار و نیاز به 800 تخت بیمارستانی در آینده،این طرح در دو مرحله ساخته شود.

در مرحله نخست ساخت بیمارستان شهر گلبهار قرار بر این شد که باقیمانده زمین اهدایی بیمارستان به مساحت دو و نیم هکتار به دانشگاه علوم پزشکی واگذار تا اقدامات اجرایی و برنامه مطالعاتی احداث و اقدامات اجرایی آن آغاز شود.

درحال حاضر مجوز ساخت یک بیمارستان 100 تختخوابی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد داده شده و بر اساس رشد جمعیتی شهر گلبهار برنامه ریزی لازم برای توسعه تعداد تخت این بیمارستان به 400 تختخواب در حال پیگیری است  و بایستی کاربری قبلی این زمین نیز به کاربری بهداشتی درمانی تغییر یابد.

همچنین در خصوص فاز دوم ،یا احداث بیمارستان 400 تختخوابی شهر جدید گلبهار ،هم اکنون زمینی به مساحت شش و نیم  هکتار اختصاص یافته است.