پنج بیمارستان در خراسان رضوی امسال بهره برداری می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بهره برداری پنج بیمارستان با مجموع یک هزار تخت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمدهادی مدقق افزود: ساخت این بیمارستان ها که سال های گذشته در مشهد، خلیل آباد، فریمان و باخرز آغاز شده، امسال پایان یافته و به بهره برداری می رسد.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا (ع) و همچنین بیمارستان تخصصی اطفال " اکبر" نیز 2 بیمارستانی هستند که تا پایان امسال عملیات اجرایی آنها پایان می یابد.

وی بیان کرد: هم اکنون اقدامات مربوط به ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی در مشهد با مشارکت یک شرکت ایتالیایی در حال انجام است.

وی با اشاره به برنامه های ارتقای هتلینگ، توسعه و بازسازی فضاهای بیمارستانی در خراسان رضوی گفت: در سه سال گذشته 15 هزار میلیارد ریال بابت اقدامات ارتقای هتلینگ بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مشهد هزینه شده است.

وی افزود: توسعه و بهسازی 15 مرکز زایمانی و راه اندازی 144 تخت مراقبت های ویژه در مشهد و دیگر شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی، افزایش 2 برابری پزشکان متخصص به 95 پزشک از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه است.

دکتر مدقق با اشاره به نوسازی اورژانس های بیمارستانی در سالهای اخیر گفت: عملیات نوسازی اورژانس های بیمارستان های شهید هاشمی نژاد، کامیاب و طالقانی مشهد در حال اجراست و توسعه اورژانس بیمارستان طالقانی بتازگی پایان یافته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه اظهار کرد: توسعه کلینیک های ویژه برای ارائه خدمات سرپایی به بیماران در پنج نقطه شهر مشهد و هفت شهرستان خراسان رضوی تا پایان امسال پایان می یابد.

وی از ایجاد سه مرکز تشخیصی و درمانی سرطان در مشهد و 2 مرکز دیگر در شهرستان های قوچان و کاشمر خبر داد.

به گفته وی به این منظور یک مرکز جامع سرطان در شهر مشهد راه اندازی خواهد شد.