راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت /اجرای منویات مقام معظم رهبری

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صرفه جویی هفت میلیارد ریالی حدف کاغذ در مناطق زیر پوشش این دانشگاه با راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بهرامی افزود: پرونده الکترونیک سلامت بخشی از اجرای منویات مقام معظم رهبری در راستای سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی است.

وی صرفه جویی مالی برای خرید دفتر، پوشه و فرم، صرفه جویی در گزارش گیری، ارسال و جمع آوری آنها، صرفه جویی در هزینه نیروی انسانی، به روز بودن اطلاعات، دقت و صحت و پیگیری دقیق مراقبت ها را از مزایای اجرای پرونده الکترونیک سلامت عنوان کرد.

وی بیان کرد: پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نام "سینا" در سطح کشور منحصر به فرد است و به صورت بومی از صفر تا 100 آن توسط متخصصان این دانشگاه طراحی شده است.

به گفته وی، هم اکنون در سایر نقاط کشور از پرونده الکترونیک "سیب" استفاده می کنند.

وی خاطر نشان کرد: ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابتدای امسال آغاز شده و اکنون بسیاری از شهرستان های زیر پوشش این دانشگاه،در قالب پرونده سلامت الکترونیکی ارائه خدمات می کنند.

دکتر بهرامی در ادامه اظهار کرد: هم اکنون پنج میلیون نفر از جمعیت استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و این در حالی است که 3.2 میلیون نفر از این جمعیت در شهر مشهد استقرار دارند.

وی با اشاره به تحولات صورت گرفته در حوزه بهداشت گفت: با افزایش اعتبارات طی سالهای اخیر، کسری پزشک در روستاهای خراسان رضوی از 38 به دو درصد کاهش یافته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بدین منظور 338 مرکز زیست پزشک در مناطق زیر پوشش بازسازی و تجهیزات لازم برای آن فراهم شده ست.

وی با اشاره به اجرای ارائه خدمات بهداشتی رایگان در حاشیه شهر مشهد گفت: حرکت از سمت خدمات بهداشتی غیر فعال به فعال مهم ترین اقدام صورت گرفته در این زمینه بوده است.

به گفته وی، بدین ترتیب بدنبال رشد چشمگیر تعداد پایگاههای بهداشتی و مراکز جامع سلامت در حاشیه شهر مشهد،تعداد 660 کارکنان بهداشتی معادل دو برابر تعداد موجود به این تعداد اضافه شده است.