معاون غذا و دارو دانشگاه،باقی مانده سموم در 12 نوع محصول زراعی در حال بررسی است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بررسی باقی مانده سموم در 12 نوع محصول زراعی و صیفی امسال در خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمدرضا صابری افزود: گوجه فرنگی،خیار، پیاز، سیب زمینی، برنج، کاهو و سیب درختی از جمله اقلام پرمصرفی هستند که در این طرح مورد بررسی قرار می گیرند.

وی بیان کرد: تمام این محصولات مواد مصرفی هستند که ممکن است برخی از آنها در خراسان رضوی و برخی در سایر نقاط استان خراسان رضوی تولید گردند.

وی از بررسی باقی مانده سموم در هفت نوع محصول زراعی در سال گذشته خبر داد و گفت: بر اساس نتایج استخراج شده مشکل خاصی از نظر باقی مانده سموم مواد غذایی مورد بررسی ،وجود نداشت و فقط در محصول گوجه فرنگی میزان سموم کمی بیشتر بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخشی از سخنانش اظهار کرد: گردش مالی حوزه دارو و ملزومات پزشکی در این دانشگاه بیش از یک هزار و 500 میلیارد ریال در سال است،

افزود: هم اکنون فرایند تامین ملزومات مصرفی پزشکی در بیمارستانهای خصوصی نیز با نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود تا تجهیزات پزشکی کیفی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به اقدامات مصرف منطقی دارو در خراسان رضوی گفت: نظارت ها و فعالیت های دانشگاه در مطب های خصوصی،درمانگاهها، مراکز بستری و خصوصی و دولتی را شامل می شود.

او در ادامه گفت: اکنون تعداد اقلام مصرفی در نسخ پزشکی مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد رقم 2.88 است، در حالیکه شاخص کشوری آن عدد 3 می باشد.
به گفته وی، در حال حاضر مشکلاتی از بابت تجویز دارو خارج از نسخه در حاشیه شهرها و هم چنین روستاهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشاهده می شود که برای رفع آن اقداماتی در حال انجام است.