مراسم جشن میلاد امام رضا(ع) در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود

در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع)، مراسم جشنی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، اين مراسم  روز شنبه 23 مرداد  از ساعت10 الی 12 در مجتمع فرهنگی شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار مي شود.

مداحي و مديحه سرايي، تواشيح، اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي و برگزاري مسابقه از جمله بخش هاي اين مراسم خواهد بود.

از اعضای هیات علمی دانشگاه، کارکنان و دانشجویان دعوت شده است در این مراسم که همراه با قرعه کشی سفر به عتبات عالیات و قم است شرکت نمایند.

گفتنی است: همزمان با دهه مبارک کرامت و ميلاد با سعادت هشتمين اختر تابناک امامت و ولايت حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) و خواهر گراميشان حضرت فاطمه معصومه (س) ويژه برنامه هاي فرهنگي،‌هنري و مذهبي مختلفی در دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

فضا سازي مناسب در واحدهاي زير پوشش دانشگاه، بازديد خادمان آستان قدس رضوي به همراه اعضاي ستاد دهه کرامت  از بيماران بستري در بيمارستانهاي دانشگاه، برگزاری مسابقات فرهنگی و اطلاع رسانی از طریق شبکه های مجازی از جمله این برنامه ها بود.

14 الی 24 مرداد برابر با اول الي يازدهم ذي القعده  و مصادف با ميلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) دهه کرامت نامگذاري شده است.