اجرای عملیات عمرانی ارتقاء هتلینگ در 23مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای طرح های عمرانی ارتقاء هتلینگ در 23مرکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه در سال جاری خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی با اشاره به اینکه ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی یکی از بسته های مهم برنامه تحول نظام سلامت است که در حال اجراست اظهار داشت: در این راستا بهسازی و توسعه بخش های درمانی و بهبود زیر ساخت ها در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه از جمله شریعتی، ابن سینا، حجازی، لقمان حکیم سرخس، امام رضا(ع) مشهد، امام خمینی(ره) درگز، امام خمینی (ره) فریمان، ام البنین(س) مشهد، امام رضا(ع) مه ولات، شهید کامیاب مشهد، امام حسن مجتبی(ع) کلات، خاتم الانبیاء(ع) مشهد، امید مشهد و حضرت ابوالفضل (س) کاشمر در حال اجراست.

وی افزود: اجرای عملیات عمرانی ارتقاء هتلینگ بیمارستان های  شهدای قوچان،شهید مدرس کاشمر،22 بهمن خواف،موسی بن جعفر (ع) قوچان و بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تایباد، ولی عصر(عج) بردسکن و ثامن الائمه (ع) چناران از دیگر طرح هایی است که در این راستا در حال اجراست.

یازده کلینیک ویژه در مناطق زیر پوشش دانشگاه در حال ساخت است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، توسعه فضاهای خدمات سرپایی و ویزیت را از دیگر اقدامات این معاونت در راستای گسترش خدمات برشمرد و خاطر نشان کرد: به همین منظور ساخت یازده کلینیک ویژه در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در حال اجراست.

دکتر بحرینی تصریح کرد: این طرح ها در شهرهای بردسکن، تایباد، گلبهار( چناران)، خواف، زکریا(شهرک دانش و سلامت مشهد)، سرخس، قوچان، کاشمر، بیمارستان های شهید هاشمی نژاد و طالقانی مشهد، سیدی و قاسم آباد در حال ساخت است و تلاش می شود در سال جاری به بهره برداری برسد.

ساخت دانشکده داروسازی با رویکرد مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی

وی با  اشاره به اجرای ساخت دانشکده داروسازی مشهد اظهار داشت: این طرح با رویکرد اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی ساخته شده است و به زودی به بهره برداری می رسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این طرح در 18 هزار متر مربع و با استفاده از آخرین استاندارد های ساخت وساز ساخته شده است و بر اساس برنامه ریزی قرار است همزمان با هفته دولت افتتاح شود.

دکتر بحرینی تکمیل عملیات ساخت مرکز رشد پژوهشکده بوعلی، مرکز فن آوری های دارویی و ساخت کلین روم پژوهشکده از دیگر طرح هایی برشمرد که به منظور توسعه فضای پژوهش و فناوری در دانشگاه در حال اجراست.

بهسازی و ساماندهی یازده بلوک زایمانی در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه

وی با بیان اینکه از سال گذشته بهسازی، ساماندهی و توسعه بلوک های زایمانی در مراکز درمانی زیر پوشش در دستور کار قرار گرفته است اظهار داشت: این طرح ها در حال حاضر در بیمارستان های امام خمینی(ره) فریمان، امام حسن مجتبی (ع) کلات،ثامن الائمه (ع) چناران،امام خمینی (ره) درگز،موسی بن جعفر (ع) قوچان،حضرت ابوالفضل (س) کاشمر،ولی عصر (عج) بردسکن،قائم (عج) مشهد و امام رضا(ع) مشهد در حال اجراست.

وی افزود: از ابتدای امسال تا کنون نیز پروژه هایی از جمله کلینیک ویژه تیپ 2000 سیدی،کلینیک ویژه تیپ 3000 بیمارستان شهید هاشمی نژاد ،مرکز مدیریت بحران و فوریت های پزشکی در شهرک دانش و سلامت،بهسازی اورژانس و بخش ویژه بیمارستان طالقانی ،مرکز بهداشت بهلول آباد،اورژانس بیمارستان شهید کامیاب،30 سوئیت جدید در مجتمع رفاهی گهرباران ،کلینیک ویژه تیپ3000 زکریا و مرکز بهداشت چهارده خواف در مناطق زیرپوشش دانشگاه آغاز شده است.