اجرای بسته هتلینگ در بیمارستان امید، موجب افزایش رضایت مندی بیماران شده است

مدیر بیمارستان امید از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای ارتقاء هتلینگ با هزینه بیش از 25 میلیارد ریال در این مرکز اظهار داشت: اجرای این بسته از برنامه تحول نظام سلامت، افزایش رضایت مندی بیماران را به همراه داشته است.

به گزارش وب دا؛ دکتر حسن خداپرست گفت: ارتقاء هتلینگ در بیمارستان امید، در راستای اجرای برنامه تحول سلامت و در جهت استقرار محور ارتقاء کیفیت، تکریم ارباب رجوع و افزایش رضایتمندی بیمار و همراه وی به اجرا در آمده است.

وی ادامه داد: این برنامه از شهریور ماه سال 93 در بیمارستان آغاز شد و همگام با دیگر بیمارستان های کشور به بازسازی، نوسازی و بالا بردن کیفیت بخش های مختلف درمانی بیمارستان اقدام شد.

دکتر خداپرست، قدمت بیمارستان امید مشهد را بالغ بر 50 سال دانست و تصریح کرد: با توجه به قدیمی بودن و عمر بالای خدمات تاسیساتی بیمارستان؛ در ابتدا جهت بازسازی زیربنایی تاسیسات و سیستم سرمایش و گرمایش بیمارستان اقدام شد.

مدیر بیمارستان امید مشهد خاطر نشان کرد: در ادامه جهت بازسازی فضاهای فیزیکی فعالیت های بسیار مهمی در بیمارستان صورت گرفت تا بتوان به بیمار و همراه او خدماتی در شأن نظام اسلامی ارائه شود.

وی از اجرای طرح بازسازی و نوسازی بخش ICU، اورژانس و اتاق عمل بیمارستان امید خبر داد و ابراز داشت: با اعتباری بالغ بر 800 میلیون تومان بازسازی و نوسازی این سه بخش را از ابتدای شهریور ماه آغاز می کنیم.

دکتر خداپرست ادامه داد: به محض رسیدن ابلاغ اعتبار مورد نظر از سوی وزارت بهداشت کار بازسازی و نوسازی این سه بخش را آغاز خواهیم کرد و در حال حاضر خرید قسمتی از تجهیزات انجام شده است و پیمانکار همراهی لازم با ما را در برنامه خود دارد.

وی اعتبار هزینه ارتقای هتلینگ بیمارستان امید را دو میلیارد و 500 میلیون تومان عنوان کرد و بیان داشت: جهت ارتقای هتلینگ بیمارستان امید مشهد حدود 700 میلیون تومان از سوی دانشگاه و بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون تومان از سوی وزارت بهداشت تامین اعتبار صورت گرفته است.

وی در پایان از تعویض لوله کشی بخشهای درمانی، بازسازی لابی های همکف و سالن انتظار بیماران رادیوتراپی شامل تعویض سقف ها، تعویض کف پوش ها، نقاشی دیوارها، خرید فن کوئل جدید و توسعه فضای فیزیکی جهت مشاوره بیماران بستری به عنوان خدمات هتلینگ صورت گرفته در این بیمارستان یاد کرد.