امام رضا(ع) الگویی جامع و کامل برای تمام دوران

در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع)، مراسم جشنی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این مراسم با حضور جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع فرهنگی شهرک دانش وسلامت  برگزار شد.

سخنرانی، مدیحه سرایی و قرعه کشی سفر به عتبات عالیات و حرم حضرت معصومه (س) از جمله بخش های این مراسم بود.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم ضمن تبریک ایام دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج(ع) اظهار داشت:با الگو قرار دادن جامع و کامل حضرت امام رضا(ع) در تمامی ابعاد زندگی از بسیاری از مشکلاتی که در حال حاضر به آن دچار شده ایم می توان رهایی پیدا کرد.

دکتر طباطبایی با بیان اینکه حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) به عنوان عالم آل محمد(ص) و مظهر علم و دانش هستند خاطر نشان کرد: امروز جامعه ما، پیش از فقر مالی به فقر فرهنگی و معنوی دچار شده است که بر ما وظیفه است به عنوان شیعه و همجوار بودن با امام رضا(ع) سبک زندگی آن حضرت را الگوی خود قرار دهیم.

وی با اشاره به حدیثی گهربار از امام رضا(ع) مبنی بر اینکه " نزدیکترین شما به من در روز قیامت کسی است که بهترین اخلاق را داشته باشد و بهترین ،نسبت به خانواده اش باشد" اظهار داشت: بحران های خانوادگی و افزایش آمار طلاق از مهمترین مشکلاتی است که جامعه به آن دچار شده است و این در حالی است که سبک زندگی امام رضا(ع) و ارتباط با مردم و خانواده بهترین الگو برای ما به شمار می رود.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتن تکبر و غرور را از آفت های تاثیر گذار در جامعه و خانواده عنوان کرد و اظهار داشت: امام رضا(ع) هیچ تفاوتی میان نزدیکان، افراد حکومتی و غلامان و کنیزان قایل نبودند و بیان می فرمودند که خدای من و شما یکی است و انسان ها را به اعمالشان پاداش می دهند نه به جایگاه آنان.