پنج هزار دانش آموز تبعه خارجی در خراسان رضوی به لحاظ بیماریها بررسی می شوند

مدیر دفتر جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز معاینه پزشکی پنج هزار دانش آموز اتباع خارجی در سطح استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد احمدیان افزود: طرح معاینات دانش آموزان مهاجر در خراسان رضوی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و اداره کل اتباع و امور مهاجرین خارجی استان صورت می گیرد.

وی بیان کرد:  این دانش آموزان از طریق دفاتر وکالت مهاجران خارجی معرفی و در مراکز بهداشتی از نظر ابتلا به بیماریهای واگیر و غیرواگیر بطور کامل معاینه شده و مورد بررسی قرار می گیرند.

وی ادامه داد: اجرای معاینات دانش آموزان اتباع خارجی در خراسان رضوی که گروههای سنی مقطع دبستان تا پایان دبیرستان را در برمی گیرد تا شهریور ماه آتی ادامه دارد.

مدیر دفتر جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در چارچوب طرح معاینه دانش آموزان اتباع خارجی پارسال نیز چهار هزار و 500 دانش آموز زیر پوشش قرار گرفتند.

دکتر احمدیان افزود: دانش آموزان معرفی شده از سوی دفاتر وکالت مهاجران افرادی هستند که از نظر مجوز اقامت دچار مشکل هستند.