واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی تقدیر می شوند

همزمان با روز جهانی غذا از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدردانی می شود.

به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،با اشاره به اهداف برگزاری مراسم روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای تولیدی برتر سال 1395 اظهار داشت: همانند سال های گذشته،امسال نیز در مراسم روز جهانی غذا ضمن تقدیر از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی نیز که طی سال در تحقق شعار روز جهانی غذا در سال 2016 مبنی بر" ایجاد سیستم های غذایی پایدار برای حصول امنیت غذایی و تغذیه ای " تلاش نمودند، تقدیر به عمل خواهد آمد تا ضمن تشویق این واحدها و معرفی آن‌ها به مردم به عنوان تولیدکنندگان برتر، باعث ایجاد انگیزه در آن‌ها و سایر واحدهای مشابه شویم.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده افزود:بر این اساس چک لیست های انتخاب واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در پایگاه اطلاع رسانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس قرار گرفت و تمامی مدیران و مسئولان فنی واحدهای تولیدی زیر پوشش این معاونت، چک لیست های تکمیلی را به همراه مستندات تا 20 مرداد به صورت خوداظهاری، به این معاونت تحویل داده اند.

وی خاطر نشان کرد: فرم‌ها و مستندات تحویلی،توسط کمیته ارزیابی این معاونت در حال بررسی و ممیزی است و نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اهمیت دسترسی آحاد مردم به غذایی سالم و کافی ، لزوم ارتقاء ایمنی مواد غذایی را از اولویتهای مهم دانست.

گفتنی است: در همین راستا و به منظور هرچه بهتر برگزار شدن  مراسم روز جهانی غذا،سلسله نشست هایی با حضور معاون غذا و دارو ، نمایندگانی از اداره  ارزیابی و عملکرد و حراست و معاونت بهداشتی دانشگاه ، امور اجتماعی و اقتصادی استانداری ، دادگستری ، تعزیرات حکومتی ، استاندارد ، سازمان صنعت و معدن ، جهادکشاورزی ، دامپزشکی ، کارگروه امنیت و سلامت غذایی به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.