درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دوازدهمین دوره المپیاد ورزشی

دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دوازدهمین دوره  المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور موفق به کسب عناوین برتر شدند.

در این دوره از مسابقات که از  تاریخ 21 الی 29 مرداد  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان برگزار شد ، 88 ورزشکارپسر به همراه 11 مربی و 10 سرپرست در 11 رشته ورزشی  از دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور داشتند.

کاروان  ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با حمایتهای آقای دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی دانشگاه در این مسابقات شرکت کرده بود توانستند در رقابتهای سخت و نفس گیر  المپیاد امسال که با حضور 53 دانشگاه از سراسر کشور برگزار شد با جدیت و تلاشی مثال زدنی به افتخارات ارزشمندی  دست یابند.

بر اساس این گزارش، تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی مشهد با شایستگی کامل و اقتدار تمام توانست با پشت سر گذاشتن حریفان خود به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات برسد.

همچنین تیم بسکتبال دانشگاه علوم پزشکی مشهد علیرغم استحقاق قهرمانی به مقام سوم این دوره از مسابقات رسید.این تیم که در کلیه مسابقات تا مرحله نیمه نهایی با اقتدار پیش رفته بود در مسابقه ضربدری و در مقابل تیم کرمانشاه به دلیل آسیب دیدگی سه نفر از مهره های اصلی تیم نتوانست پیروز شود و به مسابقه رده بندی راه پیدا کرد که در این دیدار توانست با شایستگی و با شکست تیم تبریز به مقام سوم این مسابقات دست پیدا کرد .

سعید جوینی قهرمان مسابقات بدمینتون شد و به مدال طلا دست یافت .تیم بدمینتون دانشگاه نیز با شایستگی به مقام دوم تیمی و دریافت جام نایب قهرمانی نائل شد.

تیم شنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با شایستگی به مقام دوم تیمی و  3 مدال نقره انفرادی در 200متر کرال سینه و50*4مختلط و 100متر کرال سینه توسط آقای علی محمد زاده دست یافت.

تیم تکواندو دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست به 1 مدال ارزشمند نقره توسط احسان سهرابی و 1مدال برنز توسط آقای حسین خوشخو دست پیدا کند .

همچنین ابوالفضل معتمد اصل در مسابقات کشتی المپیاد توانست در وزن 65 کیلو گرم به 1مدال ارزشمند برنز دست پیدا کند.