پیش‌بینی افزایش درآمد های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا پایان امسال

معاون کارگروههای آموزش، پژوهش، ستاد و تملک سرمایه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوشبختانه میزان درآمدزایی دانشگاه هر ساله نسبت به سال‌های گذشته افزایش می یابد و پیش‌بینی می شود که میزان درآمدزایی دانشگاه تا پایان سال جاری 4.5 برابر افزایش پیدا کند.

به گزارش وب دا، علی اسکندری در نشست خبری با رسانه های گروهی اظهار داشت: همواره سعی بر این داریم تا برنامه‌ریزی‌ داشته باشیم که منجر به افزایش سقف درآمد باشد و این افزایش درآمد دانشگاه وابسته به بخش‌های مختلفی از جمله گسترش خدمات و استفاده از تخت‌های غیر فعال است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها 10 درصد از هزینه‌ها به طور مستقیم از جیب مردم پرداخت می‌شود و مابقی آن‌ها توسط شرکت‌های بیمه پرداخت می‌شود.

معاون کارگروههای آموزش، پژوهش، ستاد و تملک سرمایه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: علی‌رغم تمام مشکلاتی که در زمینه منابع مالی و بودجه در دانشگاه وجود دارد تلاش شده است، تا حد امکان نسبت به پرداخت به موقع مطالبات پرسنلی و غیر پرسنلی شامل شرکت‌های دارویی و شرکت‌های تولیدی ملزومات پزشکی اقدام کنیم.

اسکندری ادامه داد: علی‌رغم اینکه با بدهی‌های کلان مواجه بودیم، اما خوشبختانه توانسته‌ایم در سال جاری رشد قابل توجهی در کاهش بدهی‌ها نسبت به سال گذشته داشته باشیم و اکنون بدهی‌های ما نسبت به قبل به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است.