الکترونیکی شدن روند صدور پروانه موسسه های پزشکی

مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از الکترونیکی شدن روند صدور پروانه هاي تاسیس موسس های پزشکی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد اسماعیل خیامی در حاشیه نشست آموزشی سامانه الکترونیکی صدور پروانه موسسات پزشکی اظهار داشت: به تازگی سامانه ای در وزارت بهداشت رو نمایی شده است که موافقت های اصولی، پروانه موسسات پزشکی و سایر درخواست های موسسات  مرتبط، که سابق بر این به صورت دستی انجام می شد به شکل الکترونیکی صادر می شود.

وی خاطر نشان کرد: قبل از راه اندازی  این سامانه، درخواست ها از طریق دفاتر پیشخوان دریافت و به صورت دستی بررسی می شد و در نهایت کمیسیون ماده 20 دانشگاه این درخواست ها را تعیین تکلیف می کرد که همه این موارد اکنون از طریق سامانه کشوری انجام می شود.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این سامانه با همکاری چند دانشگاه در قالب یک شورای راهبری در وزارت خانه راه اندازی شده و مشهد یکی از دانشگاه هایی است که در شورای راهبردی وزارت خانه عضو و به صورت دائمی همکاری دارد.

دکتر محمد اسماعیل خیامی با اشاره به برگزاری نشست آموزشی سامانه الکترونیکی صدور پروانه موسسات پزشکی تاکید کرد: در این کارگاه تلاش می شود، برنامه ها و گزارش کارکرد همه دانشگاه ها مرور شود و جدیدترین تغییراتی که در سامانه به وجود آمده به همه دانشگاه ها آموزش داده شود.

وی گفت: این سامانه در تهران توسط وزیر بهداشت رسما راه اندازی شد؛ اما در مشهد به دلیل این که دانشگاه پایلوت روی سامانه کار کرده بود و از چند ماه قبل این سامانه را راه اندازی کرده بود کار زودتر پیش رفت.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حال حاضر بیش از  240 مورددرخواست موافقت اصولی  را در طی این چند ماه از طریق این سامانه دریافت کردیم   که از این تعداد 152 مورد در مرحله تکمیل مدارک، 20 مورد در مرحله کارشناسی است و 46 موافقت اصولی صادر و  15 مورد در مرحله صدور قرار دارد.

دکتر خیامی  با اشاره به اینکه بر اساس این طرح، باید تمامی پرونده های قبلی موسسات پزشکی که به صورت سنتی صادر شده است در سامانه به ثبت برسد افزود: بر این اساس حدود دو هفنه است در مشهد این کار آغاز شده  است و تا کنون از یک هزار و 250 پرونده موسسات پزشکی، اطلاعات 450 پرونده در سامانه وارد شده است.

وی افزود: افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات موجب افزایش رضایت مندی شده است و دیگر متقاضیان بدون حضور در این مرکز می توانند روند صدور پروانه درخواستی را پیگیری نمایند.