پيام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت روز پزشک

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي فرا رسيدن يکم شهريور سالروز بزرگداشت حکيم نامدار ابوعلي سينا و روز پزشک را به جامعه پزشکي خراسان رضوي تبريک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است: ارزش دانش گرانقدر پزشکی تا بدان اندازه والا و عظیم است که طبیب مظهر اسم شریف محی و احیاگری معرفی شده و این فرهنگ و باور در سایه تعالیم توحیدی، بزرگمردانی را تربیت کرده است که فروغ علم و اندیشه شان در سپهر دانش بشری راهگشا بوده است.همانانی که طبابت را با حکمت و اخلاق در آمیخته و با دم مسیحیايی خویش، درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمند.

تاریخ ایران سرشار از حكايت‌های بی‌نظیری است که طبیبان این مرزوبوم در مقام واسطه‌ی فیض الهی، دستان شفابخش‌شان را برای نجات جان ابناء بشر و دریای دانش، معرفت و فضیلت‌شان را برای بهزیستن برترین مخلوق پروردگار بکار بسته‌اند.

همان‌ها که به گواهی شاهدان در میدان نبرد شربت شهادت نوشیدندو بر زخم‌های بی‌شمار فرزندان این آب و خاک در طول 8 سال جنگ تحمیلی و پس از آن مرهم گذاشتند. کسانی که امروز با افتخار به وجود آن‌ها وتلاش ایثارگرانه و بی‌وقفه‌شان بر قله‌های خوداتکایی در درمان ایستاده‌ایم و نه تنها آحاد ملت در داخل کشور درمان می‌شوند که پذیرای خیل بی‌شمار سایر همسایگان نیز هستیم.

به طور يقين سرلوحه قرار دادن رهنمودهاي مقام معظم رهبري و حمایت های دولت و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از حوزه سلامت، فرصت طلايي را در سال های اخیر براي جامعه پزشکي و فعالان اين عرصه فراهم نموده است به طوری که با همت والای پزشکان و با همراهی دیگر همکاران، طی سالی که گذشت، توانستیم در مسیر محرومیت زدایی و تامین عدالت در حوزه سلامت، گام‌های بلندی برداریم و بار سنگین بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش را به سر منزل مقصود نزدیک‌تر نماییم.

اینجانب با افتخار تمام به خدمت در این وادی و همراهی و همگامی با شما پزشکان و فرهیختگان حوزه های  بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش، خجسته سالروز میلاد حکیم و فیلسوف بزرگ ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را به یکایک شما تلاشگران عرصه سلامت، که دستانتان جلوه گاه اراده خداوندی است تبریک عرض نموده و سعادتمندی و سلامتی پایدارتان را از درگاه حضرت حق مسئلت می نمایم.